Reparatieservice

Bij Snaardrum kun je terecht voor alle reparaties aan nylonsnarige en staalsnarige gitaren. Ook inbouw van piëzo- elementen en opnieuw politoeren van gitaren is voor onze reparateur gesneden koek.

Prijsopgaaf vooraf bij reparaties boven € 75
Een jaar garantie op alle uitgevoerde reparaties
Taxaties en schadeverklaringen, ook voor verzekering
Onderhoudsbeurt

Voor een grondige onderhoudsbeurt van een gitaar heb je een flinke hoeveelheid gereedschappen nodig. Natuurlijk is het niet nodig om deze zelf allemaal aan te schaffen. Om je gitaar in een goede conditie te houden is het voldoende om hem eens per jaar grondig te laten nakijken. Verder moet je er zelf voor zorgen, dat je de gitaar schoon houdt. Daarvoor heb je een goede gitaarpolish en een goede gitaardoek nodig. Een goede polish verwijdert stof en vuil van de lak en brengt een dunne beschermende film aan.. Bekende merken zijn: Gibson, Martin en Planet Wave. Sommige soorten hebben bovendien een licht polijstend effect, waardoor lichte krasjes worden weggewerkt.

Er zijn al een aantal jaren 'superdoeken' in de handel, die ook voor het schoonhouden van gitaren erg goed zijn. Door het gebruik van superdunne vezels, soms een honderdste van een mensenhaar dik, houden deze doeken veel meer stof en vuil vast dan een gewone (stof) doek. Natuurlijk vervangen ze niet alle andere benodigdheden voor grondig onderhoud, maar voor het verwijderen van stof, vuil en vingerafdrukken zijn ze ideaal.

Typen

 

 

 

 

 

 

 

Snaardrum Tatelaarweg 26 Didam Tel. 0316-341689 E-mail: jos@snaardrum.nl